Het medisch handboek vissen voor aquarium en vijver

Ziektes vasstellen bij je vissen? Maar je hebt geen idee waar je op moet letten? Gebruik dan het boek ‘Medisch handboek vissen voor aquarium en vijver’ als hulpmiddel.

Net als bij jezelf is het ook bij vissen belangrijk de gezondheid in de gaten te houden. Wanneer je ziek bent, herken je dat aan symptomen als verkoudheid, misselijkheid en pijn. Maar hoe herken je een zieke vis? En hoe weet je wát de vis onder de leden heeft? Om viseigenaren te helpen kwaaltjes bij hun vissen te herkennen, is er nu het ‘Medisch handboek vissen voor aquarium en vijver’ verschenen.

Dit handige naslagwerk beschrijft de essentiële aspecten van de gezondheidszorg voor alle soorten vissen. Zowel zoetwater- als zeevissen komen aan bod, evenals vissen uit tropische en gematigde klimaten. Het boek beschrijft bovendien hoe een gezond leefmilieu in het aquarium en de vijver te creëren is. Een gezond leefmilieu is immers de basis voor een gezonde vis.

Is je vis toch ziek geworden? Met behulp van dit boek is eenvoudig te herkennen wat de vis mankeert en wat je eraan kunt doen. Ook is er ruimschoots aandacht voor veelvoorkomende ziekten en plagen.

‘Medisch handboek vissen voor aquarium en vijver’ is een uitgave van Veltman Uitgevers en kost 18,50 euro (ISBN: 9789059208377).

Klik hier voor meer informatie of bestellen van ‘Medisch handboek vissen voor aquarium en vijver’ op Bol.com